Пријем за најбоље ученике

Prijem za najbolje učenike - Vrbas

Поводом обележавања Дана Светог Саве - школске славе, председник општине Врбас др Братислав Кажић и председница Скупштине општине Врбас Марјана Мараш организовали су данас пријем за најбоље ученике из свих образовних установа у општини.

Ученици су са руководством општине Врбас разговарали о својим потребама, раду у школама, активностима, као и о начину на који им локлана самоуправа може помоћи.

Мира Недић, начелница Оделења за друштвене делатности, презентовала је овом приликом резултате истраживачког рада о даровитим и талентованим ученицима. "Ви сте нешто што је најдрагоценије што ми имамо, посебно талентована и даровита деца. Ви сте они који мењају свет", рекла је Мира Недић.

Ксенија Бенце, помоћнице председника општине задужене за образовање, истакла је да је обавеза руководства општине да води посебну бригу о талентованим ученицима и спремна је да ради на стварању услова у којим ће њихов таленат доћи до пуног изражаја.

Поздрављајући присутне ученике Братислав Кажић најавио је да ће овакав пријем бити традиционалан у данима када се обележава Свети Сава.

"Први пут у оквиру обележавања Дана Светог Саве талентовани ученици су овде на пријему. Мислим да су разговори корисни, као и предлози ученика, а локална самоуправа ће покушати да им помогне колико може", истакао је Кажић.

Поред талентованих ученика пријему су присуствовали и њихови учитељи, наставници, професори и стручни сарадници.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"