ОШ "20. октобар" добила аутомобил

Дирекција за имовину Републике Србије доделила је Основној школи "20. октобар" путнички аутомобил Peugeot 406. Вредна донација за ову образовну установу остварена је кроз конкурс Дирекције за имовину, а према речима директора школе Раденка Шимуна, резултат је "добре координације између школског руководства и општине Врбас, посебно Канцеларије за локални економски развој". Аутомобил ће бити коришћен за одлазак ученика на такмичења, наставног кадра на семинаре и друге потребе запослених. 

Иначе, у овој основној школи свакодневно се врше радови на уређењу објекта и спроводе акције у којим учествују запослени, ученици и пријатељи школе.

"Ових дана постављају се олуци како би се од падавина заштитила недавно уређена фасада, а претходног викенда заједничком акцијом обновљени су голови на спортском терену. Такође, заједно са ученицима смо организовали акцију прикупљања секундарних сировина за рециклажу, старог папира, пластичне амбалаже и лименки, а сва прикупљена средства искористићемо за куповину опреме за школске тоалете. Помогли су нам и родитељи ђака и позивам их да и даље прикупљају ове материјале. Тако дајемо допринос очувању животне средине и обезбеђујемо средства за стварање бољих услова за рад", рекао је Шимун.     

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"