Одржан VI Међународни пливачки куп "Бјелица 2015"

Пливачки клуб "Бјелица" из Врбаса био је за викенд домаћин VI Међународног пливачког купа "Бјелица 2015". На базенима Центра за физичку културу "Драго Јововић" надметало се 277 младих пливача из 26 клубова из Босне и Херцеговине, Хрватске, Румуније, Кеније и Србије. Најбоље резултате постигли су пливачи Пливачког клуба "Врбас", док су награде за најбоље такмичаре у женској и мушкој категорији припале Јелени Јечански и Николи Трајковићу.

У својим генерацијама пехаре за најбоље пливаче понели су Новак Ђурковић, Душан Драгојевић и Срђан Јеротијевић. Пливачки клуб "Бјелица" освојио је укупно 19 медаља, шест златних, девет сребрних и четири бронзане. 

"Драго нам је што је и ове године одзив такмичара био велик. Све је прошло у спортској атмосфери, а после шест година за редом одржавања овог такмичења, можемо рећи да Међународни пливачки куп прелази у традицију“, рекао је Здравко Бјелица, оснивач ПК "Бјелица".

Покровитељи такмичења били су Скупштина општине Врбас и ЦФК „Драго Јововић“. Сви резултати могу се видети на порталу Пливачког савеза Србије.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"