Едукација о концепту дигиталних апликација и е-пословања

Регионална развојна агенција Бачка позива заинтересоване представнике мале привреде да се пријаве за учешће на бесплатној едукацији о електронском пословању која ће бити одржана 06. јула, 2015. године у Новом Саду, у просторијама Едукативног центра (Индустријска 3), од 10 до 17 часова.

Едукација се одвија у оквиру пројекта “Развој електронског пословања” који ће омогућити представницима микро, малих и средњих предузећа и предузетника (МСПП) да повећају своју конкурентност и смање трошкове пословања кроз коришћење концепта електронске трговине, електронског пословања и дигиталних апликација.


Пројекат финансира Европска унија са 2,5 милиона еура, а реализују га Министарство трговине, туризма и телекомуникација и Министарство привреде у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој и акредитованим регионалним развојним агенцијама.

Пријаве за учешће на Едукацији су до 03. јула, 2015. године, на мејл адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Документи:

Електронско пословање - Позив

Електронско пословање - Агенда

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"