"Дирекцији за изградњу" ИСО 50001:2011

У Јавном предузећу "Дирекција за изградњу" извршена је сертификациона провера Система менаџмента енергијом према захтевима стандарда ИСО 50001:2011, саопштио је данас Игор Миловић, директор овог предузећа. Контролу је, како је речено, извршила реномирана сертификациона кућа LRQA – Lloyd’s Register д.о.о. Београд, процес сертификације је успешно завршен чиме је потврђено да је ЈП "Дирекција за изградњу" усагласила своје пословне процесе са међународно признатим стандардом ИСО 50001:2011.

"Наше јавно предузеће је једно од малобројних предузећа у Републици Србији и ближем међународном окружењу које је добило овај сертификат. Канцеларија за енергетски менаџмент општине Врбас је надлежна за успостављање система енергетског менаџмента, те је стицањем овог престижног стандарда још једном потврдила своју лидерску позицију у својој бранши у Србији. Такође, овом сертификацијом општина Врбас постала је једна од првих локалних самоуправа у Европи која има сертификован стандард овог нивоа. Увођењем и применом Система менаџмента енергијом према захтевима стандарда ИСО 50001:2011, општина Врбас ће постићи не само значајне резултате у оптималном коришћењу и уштеди енергије, већ ће постати конкурентнија у привлачењу инвестиција, пре свега оних из ЕУ", рекао је овим поводом Игор Миловић, директор ЈП.

Владимир Симић, представник предузећа LRQA – Lloyd’s Register, нагласио је да веома задовољан стручним кадром ЈП "Дирекције за изградњу" и начином пословања, као и спремношћу да прихвате и неке новине и побољшања у пословању, које доноси добијени стандард. "Овим путем, још једном се потврдило, да пословно руководство ЈП 'Дирекција за изградњу' тежи сталном побољшању квалитета својих услуга, као и да постане пример добре праксе у обављању послова који су у њеној надлежности", истакнуто је након процеса провере.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"