Едукација са стручњаке Центра за социјални рад

У Центру за социјални рад општине Врбас одржана је едукација под називом „Конфликти и начини њиховог конструктивног решавања“. Ова едукације била је намењена супервизорима центара јужно-бачког округа, са циљем унапређења вештина и знања потребних за конструктивно разрешавања конфликтних ситуација.

"Учешће у раду су имали супервизори из центара из Србобрана, Куле, Бача, Бачког Петровца, Бачке Тополе, Малог Иђоша, Оџака, Сомбора, Апатина, као и стручњаци Покрајинског завода за социјалну заштиту из Новог Сада. Предавачи, односно водитељи едукације били су Душко Бурсаћ, психолог Центра за социјални рад Апатин, и Драгана Сарић, педагог Центра за социјални рад Врбас. Обрађене су две тематске целине - прва се односила на конфликте и вештине њиховог решавања, а друга на примену асертивне комуникације са клијентима установе", саопштено је из ЦСР општине Врбас.

Иначе, овај начин рада окупља супервизоре у циљу пружања стручне подршке од стране саветница Завода за социјалну заштиту Наташе Милић - Теофиловић и Татијане Грнчарски, и реализује се свака три месеца на подручју другог центра. Едукације се спроводе у циљу унапређења квалитета рада, разрешења дилеме праксе и размене добрих искустава.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"