ДС обележила 25 година од обнављања рада

Трибином у биоскопу "Југославија" локални одбор Демократске странке обележио је четврт века од обнављања ове политичке организације у Србији. О томе како је пре 25 година обновљен рад Демократске странке говорили су Драгољуб Мићуновић, председник Политичког савета ДС, и Миодраг Јововић, члан ГО ДС, док су о тренутном раду странке и плановима за будућност говорили Наташа Вучковић, потпредседница ДС, и Балша Божовић, председник Градског одбора Београд ДС. Домаћин трибине био је Ненад Велицки, председник ОО ДС Врбас.

"Идеја Демократске странке је модерна, европска Србија у којој су сви грађани равноправни, а млади желе да остану у њој и сами креирају њену будућност. Грађанима Србије ћемо на овај велики јубилеј понудити нови концепт, другачији од оних који се данас нуде, понудићемо нову енергију и младе, стручне и пристојне људе који умеју да воде своју земљу путем развоја и успостављања праведног друштва. Демократска странка у овом тренутку ужива подршку 11 одсто бирача, али наш утицај стално расте, у експанзији смо и странка свакодневно јача", рекао је Балша Божовић.

О обављању рада ДС сведочио је Драгољуб Мићуновић, један од главних актера свих тих догађаја. Он се, уз Миодрага Јововића, дугогодишњег члана ДС, присетио и дана и атмосфере када је у Врбасу основан месни одбор странке, уз поруку, како је рекао, тада бројним противницима тог чина, да ће "Демократска странка истрајати на путу стварања слободне и демократске Србије". Наташа Вучковић је подсетила окупљене да је ДС данас једина странка која критикује рад Владе и указује грађанима на погубне потезе свих министара. "Србија се данас налази у веома тешкој ситуацији, у дубокој кризи чију сву тежину на својим леђима носе грађани, док владајуће странке демагогијом замагљују стварност и избегавају сву одговорност. Само Демократска странка може Србију повести напред, стазама на које указују постулати наше странке", рекао је Ненад Велицки, председник ОО ДС.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"