СРС: Градском стадиону име Рака Перишића

Општински одбор Српске радикалне странке поднео је иницијативу председнику општине Врбас др Братиславу Кажићу и председници Скупштине општине Врбас Марјани Мараш да се Градски стадион у улици ЈНА назове именом покојног Рака Перишића, фудбалског тренара који је изнедрио стотине младих фудбалера у општини Врбас, саопштено је на конференцији за медије ОО СРС.

"Мало је оних који у нашем граду нису знали покојног Рака Перишића. Овај човек је деценијама био фудбалски тренер на Градском стадиону, обучавао је све млађе категорије Фудбаласког клуба Врбас и кроз тај рад стварао је, пре свега, добре људе, а затим и добре спортисте и фудбалере. Тај човек не сме да се заборави и Српска радикална странка позива све да означавањем стадиона Раковим именом, бар покушамо одужити се за све оно добро што је овај човек учинио за нас. Надамо се да ће се Скупштина општине сагласити са нашим предлогом и да ће подржати наш иницијативу. То је најмање што можемо заједно учинити за успомену на Рака Перишића", рекао је Бојан Марковић, председник ОО СРС.

Такође, Марковић је истакао да се ових дана бројни људи укључују у СРС, а грађане је позвао да се не устручавају, приступе СРС-у и тако дају свој допринос променама које су Србији неопходне. "Људи виде да се једино СРС може супроставити режиму који влада и који морамо мењати. Сви који су отишли могу слободно да се врате и врата су им широм отворена", рекао Марковић. Он је рекао да је од локалне ТВ Бачка затражио термин у ком би на овој телевизији гостовао председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"