Марјана Мараш поново председница ОО СПС

Социјалистичка партија Србије организовала је у Врбасу IX изборну конференцију Општинске организације, на којој је за председницу ОО СПС поново изабрана Марјана Мараш. Подршку делегата за функције потпредседника добили су Милорад Радојевић, Мила Сузић и Милан Ковачевић, док је др Милан Миловић изабран за секретара ИО ОО СПС.

„Период измећу VIII и IX изборне конференције СПС био је веома динамичан и испуњен значајним догађајима чију су окосницу престављале, пре свега, изборне активности на свим нивоима. Током читавог периода, заједно са својим коалиционим партнерима, СПС је чинила саставни део свих скупштинских већина, чиме је била у прилици да значајно утиче на креирање политике и токове друштвено-политичких збивања. Своје најистакнутије кадрове делегирала је на одговорне јавне функције. Било је то и време неминовног окончања неких дотадашњих стратешких партнерстава са другим политичким партијама и започињање нове епохе у раду партије. Неопходно је да партија буде јака, модерна, реформска, а то се постиже јачањем партијске структуре, кадровским јачањем, јаснијим профилисањем СПС, и то су оквири и циљеви деловања и наше општинске организације“, рекла је обраћајући се делегатима Марјана Мараш.

Конференцији у Врбасу присуствовали су и заменик председника СПС проф. др Жарко Обрадовић, заменик председника ПО СПС у Војводини Радослав Стриковић, председник Окружног одбора СПС др Горан Латковић, представници локалних одбора партије из суседних градова и многи други гости.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"