Општина Врбас тражи партнере за разне пројекте

Председник општине Врбас др Братислав Кажић разговарао је са представницима Фондације Србија у ритму Европе о могућностима заједничког ангажмана у реализацији и завршетку неколико важних локалних пројеката намењених деци са посебним потребама, основцима и средњошколцима. Представници локалне самоуправе затражили су од Игора Карадаревића и Давида Макевића из Фондације Србија у ритму Европе, помоћ и подршку у успостављању контаката са разним европским фондовима и амбасадама европских држава у Србији, у потрази за могућим партнерима и финансијерима представљених пројеката.

Према речима Мире Недић, начелнице Одељења за друштвене делатности, општина Врбас ангажовала је снаге у проналаску партнера за реализацију четири важна пројекта и у сектору надлежности државних органа, попут министарстава, али и у невладином сектору. "За нас је веома важно да ове пројекте доведемо до краја, посебно јер су намењени деци са посебним потребама и ученицима. За то су нам потребни партнери и користимо сваку могућност да их пронађемо и заједнички реализујемо идеје", рекла је Мира Недић.

"Ми смо организација која подршку увек тражи у иностраним фондовима и у европским амбасадама. Програм који смо покренули веома је широк и у њега је у 2014. години већ укључено 25 општина и градова у Србији. Надам се да ће општина Врбас позитивно одговорити на наше предлоге и сугестије, на обострану корист и задовољство", рекао је Игор Карадаревић и најавио скору посету неког од амбасадора европских држава општини Врбас.


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"