Мотористи посетили Геронтолошки центар

Чланови Мото клуба „Вудсток“ из Србобрана посетили су данас, на Велики петак, штићенике Геронтолошког центра у Врбасу, и заједно са њима поделили радост наступајућег Ускрса. Старим лицима смештеним у овој установи, љубитељи мотора из Србобрана поклонили су ускршња јаја и медењаке и провели неколико сати у дружењу са њима.

„Ове године први пут организујемо акцију под називом Мото зеке. До сада смо увек организовали акције Мото Деда Мраз, у којим смо обраћали пажњу на децу, али пошто скоро нико не обраћа пажњу на старе, одлучили смо се на ову врсту ангажмана. Посетили смо старе у Геронтолошком центру у Врбасу, у којем има смештених и лица из нашег Србобрана, и заједно са њима фарбали смо ускршња јаја и дружили се. Надамо се да смо им улепшали барем један дан“, рекао је Предраг Мавренски, потпредседник Мото клуба „Вудсток“.

Маја Вујовић, радни терапеут у Геронтолошком центру, захвалила се мотористима из Србобрана на поклонима и исказаној пажњи, истичући важност оваквих акција. „Обрадовали су нас гости на Велики петак. За наше кориснике оваква дружења су увек битна и они радо учествују у њима“, рекла је Маја Вујовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"