Школа организовала излет за ученике

Основна школа „Братство-јединство“, заједно са људима добре воље, организовала је једнодневни излет у Суботицу са 25 ученицика специјалне наставе 1. до 8. разреда. Ученици су обишли ЗОО врт и Палићко језеро, у друштву својих разредних старешина, логопеда и директорке школе Славице Шестовић.

"По доласку на Палић прва активност нам је била обилазак ЗОО врта и ово место одушевило је децу. Већина њих по први пут је имала прилику да посети ЗОО врт и тим је њихова радост била већа. Осећај је био употпуњен и тиме што смо сви били заједно. Радознали, пуни питања, уживали су у дружењу са животињама, а уједно су употпунили едукативне садржаје из наставног плана непосредним упознавањем појава и односа у природној и друштвеној средини. Кроз причу са децом, разменили смо лична запажања и утиске, а ученици су описивали животиње које су им се највише свиделе. Након обиласка ЗОО врта, остатак дана смо провели у шетњи крај Палићког језера и игри на дечијем игралишту", рекла је након посете Суботици Жељана Стијеповић, професорка разредне наставе у специјалној настави.

Директорка ОШ "Братсво-јединство" Славица Стијеповић искористила је прилику да се захвали свима онима који су омогућили реализацију излета, а то су: ЈП за превоз путника "Врбас" које је обезбедило бесплатан превоз, ЦФК "Драго Јововић" и Квики маркет који су издвојили средства за храну и освежење за децу, као и Пољопривредној стручној служби Врбас и директору Милану Бјелици који су обезбедили новац за улазнице у ЗОО врт.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"