Признање за Апотеку

Др Жељко Видовић, председник општине Врбас, организавао је данас пријема за мр. Гордану Новковић, директорку Апотеке у Врбасу, службе која је недавно, према резултатима анализе Министарства здравља, проглашена за најбољу апотекарску службу у Србији. Признање за рад врбаским апотекарима уручено је на VI Националној конференцији о сталном унапређењу квалитета здравствене заштите у Републици Србији, коју је организовало Министарство здравља.
  „Локална самоуправа се захваљује апотекарској служби на пруженим услугама и постигнутим резултатима. Надамо се да ће наставити на исти начин да раде и даље, али и да ће друге здравствене установе поћи овим примером“, рекао је Видовић, и искористио прилику да мр. Гордани Новковић уручи захвалницу и слику. Она се захвалила оснивачу на четисткама и поклонима, и истакла да је „признање које је добила Апотека Врбас и признање за оснивача“, то јест за општину Врбас.
  „Ми радимо тимски и то је најбољи начин да се дође до добрих резултата“, рекла је Новковић.
  Иначе, главна апотека у Врбасу, у улици Маршала Тита, недавно је реновирана средствима саме службе, без помоћи из општинског буџета. „То је доказ да добри менаџери увек нађу начин да ураде нешто добро“, рекао је Видовић.