Признање за Апотеку

Др Жељко Видовић, председник општине Врбас, организавао је данас пријема за мр. Гордану Новковић, директорку Апотеке у Врбасу, службе која је недавно, према резултатима анализе Министарства здравља, проглашена за најбољу апотекарску службу у Србији. Признање за рад врбаским апотекарима уручено је на VI Националној конференцији о сталном унапређењу квалитета здравствене заштите у Републици Србији, коју је организовало Министарство здравља.
  „Локална самоуправа се захваљује апотекарској служби на пруженим услугама и постигнутим резултатима. Надамо се да ће наставити на исти начин да раде и даље, али и да ће друге здравствене установе поћи овим примером“, рекао је Видовић, и искористио прилику да мр. Гордани Новковић уручи захвалницу и слику. Она се захвалила оснивачу на четисткама и поклонима, и истакла да је „признање које је добила Апотека Врбас и признање за оснивача“, то јест за општину Врбас.
  „Ми радимо тимски и то је најбољи начин да се дође до добрих резултата“, рекла је Новковић.
  Иначе, главна апотека у Врбасу, у улици Маршала Тита, недавно је реновирана средствима саме службе, без помоћи из општинског буџета. „То је доказ да добри менаџери увек нађу начин да ураде нешто добро“, рекао је Видовић.   

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"